Τηρήσαμε και φέτος το έθιμο-Πρωταπριλιάτικες φάρσες το περί παραίτησης Δημ. Αρχής και δημιουργίας Δήμου Παλικής ξανά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διαλέξαμε δύο ωραίες πρωταπριλιάτικες φάρσες για να τηρήσουμε το έθιμο της ημέρας.

Φυσικά το δημοσίευμα …”παραίτησης της Δημοτικής Αρχής, λόγω της σκληρής αντιπολίτευσης” αλλά και το δημοσίευμα …”δημιουργία του Δήμου Παλικής ξανά” εντάσσονται στα αθώα ψέματα της ημέρας. Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που “τσίμπησαν”, ειδικά από την αντιπολίτευση αφού ως γνωστό ο “πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται” ενώ και για την …”δημιουργία Δήμου Παλικής” δεν ήταν λίγοι αυτοί που την “πάτησαν”, αφού μάλλον δεν έχουν καταλάβει  ότι το “ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”.
Υ.Γ. Πρωταπριλιάτικο ήταν φυσικά και το ότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπαρτιών, Μικέλης Μαφρέδας θα πρωταγωνιστήσει σε κωμωδία, η αλήθεια όμως είναι ότι ένα “ταλέντο” το έχει… Και του χρόνου!!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις