Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου εν όψει Πάσχα

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας, με αφορμή τις αιτήσεις πολλών καταστηματαρχών, που επείγονται να ανοίξουν.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα, για έγκριση των αδειοδοτήσεων των καταστημάτων, τα οποία αφορούσαν επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής, κομμωτήρια, πώληση αγροτικών προϊόντων κ.ά., στην περιοχή του Αργοστολίου και της Λάσσης.

Το δεύτερο θέμα που συζητήθηκε, αφορούσε τη Ναυτική Ακαδημία, οι μαθητές της οποίας ζητούν να πληρώνουν φοιτητικό εισιτήριο στο ferry boat, πράγμα το οποίο έως σήμερα δεν έχει συμβεί, λόγω του επαγγέλματός τους ως ναυτικοί. Επίσης, συζητήθηκαν κι άλλα αιτήματα των φοιτητών σχετικά με βιβλία, καθηγητές κλπ. Η απόφαση που πάρθηκε απ το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, ήταν να πραγματοποιηθεί άμεση συνάντηση με τον διοικητή και διευθυντή εκπαίδευσης της Ναυτικής Ακαδημίας και στη συνέχεια να βγει ένα ψήφισμα συμπαράστασης.

Το τρίτο θέμα αφορούσε αίτηση των Προσκόπων για εύρεση χώρου, για πραγματοποίηση Πασχαλινού Bazaar με δικές τους κατασκευές, με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου τους. Η αίτηση αφορούσε επίσης άδεια χρήσης χώρου στο Νάπιερ Αργοστολίου, για διεξαγωγή εκδήλωσης προς τιμήν παλιών Ναυτοπροσκόπων, λίγες μέρες μετά το Πασχαλινό Bazzar. Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, αναφέρθηκε η ανάγκη άμεσου καθαρισμού και απομάκρυνσης επικίνδυνων και κατεστραμμένων αντικειμένων απ την περιοχή του Νάπιερ, για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον καθαρισμό κεντρικών σημείων του Αργοστολίου, εν όψει Πάσχα.

Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου (1) Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου (2) Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου (3) Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου (4)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις