Ευχαριστίες για την πραγματοποίηση εκδήλωσης “καλοσωρίσματος” επισκεπτών 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης με την ευκαιρία της πρώτης άφιξης πτήσης από χώρα του εξωτερικού, και συγκεκριμένα από το Ηνωμένο Βασίλειο (London Gatwick), πραγματοποίησε στις 31/3 στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου “καλωσόρισμα” στους πρώτους επισκέπτες της φετινής σεζόν.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής, τοπικοί παραγωγοί και καταστήματα πρόσφεραν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους :

• Αφούς Σωτ. Σπαθή Ο.Ε.
• Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας
• Αφούς Σ. Γαλιατσάτου Ο.Ε.
• Τον κ. Δημήτρη Μπούνια
• Το super market ΑΒ Βασιλόπουλος στα Κοκύλια
• Το Ανθοπωλείο Euroflower

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου και την πρόεδρο του κ. Ευρώπη Μοσχονά, που αμέσως δέχθηκαν την πρόταση μας και την υλοποίησαν, καθώς και τις κυρίες που με την παραδοσιακή αγροτική εμφάνιση πρόσφεραν το κέρασμα.

Στο αεροδρόμιο παρευρέθηκαν από την Ένωση μας ο Πρόεδρος κ. Τιμοθεάτος Γεράσιμος και η ταμίας κ. Χαρίτου Κωνσταντίνα, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κεκάτος Ευάγγελος, η κ. Βάσω Κουλουπαρίτση καθώς και το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις