Συνεχίζονται τα έργα στο Ληξούρι

Όπως γράψαμε και χθες, μετά το “τσεκ-απ” του Αντιδημάχου Έργων Διονύση Λυκούδη και μετά τις απογοητευτικές δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, που κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συνεισφέρει-ως οφείλει-στην αποκατάσταση του Ληξουριού, η Δημοτική Αρχή ανέλαβε από σήμερα το πρωί, με τα πενιχρά κονδύλια που διαθέτει στο ταμείο της, την επούλωση των πληγών στο Ληξούρι.

Ήδη από τα χαράματα ξεκίνησε να εκτελείται το νέο αυτό επιχειρησιακό σχέδιο της Δημοτικής Αρχής, καθώς τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στον δρόμο που είχε πάθει καθίζηση και είχε κλείσει στο κέντρο του Ληξουριού, στο τέρμα της οδού Δελλαπόρτα και στη συμβολή με την Μ. Αβλίχου, πάνω από την κεντρική πλατεία.

Και έπεται συνέχεια…

alex2 alex3 alex6

alex1 alex4 alex5

alex67 alex89 alex101 alex112
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις