“Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα…”-Προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόφιλος;

Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά έχει στελεχιακό πρόβλημα με την έννοια ότι δεν διαθέτει πρόσωπα με ευρύτερη κοινωνική επιρροή και απλά μέχρι πρότινος “πόνταρε” στην γενική δυσαρέσκεια για την προηγούμενη κυβέρνηση.

Τώρα όμως που βρίσκεται στην κυβέρνηση δεν αρκούν απλά κάποια συνθήματα και κάποιες φωνές αλλά χρειάζεται και άτομα με σοβαρό πολιτικό λόγο και κοινωνική επιρροή.
Το κενό αυτό λοιπόν του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι επιδιώκει να το καλύψει ο Θεόφιλος Μιχαλάτος που στην τελευταία ανακοίνωσή του εμφανίζεται περίπου …”ως κυβερνητικός εκπρόσωπος”, υπερασπιζόμενος με πάθος τον υπουργό, την βουλευτή και τον Αντιπεριφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Λες και οι ίδιοι δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Λέτε λοιπόν να δούμε σύντομα το Θεόφιλο στην Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ;
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις