Δημόσια Συνεδρίαση πραγματοποίησε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Κέφαλος” η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου

Σε πολύ ήρεμο κλίμα το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος κ. Άγγελος Κωσταντάκης συζήτησαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μεταξύ των οποίων ήταν η έγκριση της μετάβασης της Δημοτικής φιλαρμονικής Αργοστολίου στο Μεσολόγγι για την συμμετοχή της στη 189η επέτειο της Ηρωικής Εξόδου, η τροποποίηση προυπολογισμού κ.α και ψήφισαν ομόφωνα.
Παράλληλα όμως με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΚΕ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις προηγούμενους οικονομικές υποχρεώσεις των πολιτιστικών επιχειρήσεων των προηγούμενων Δήμων. Βρισκόμαστε δηλαδή στο 2015 και η ΚΕΔΗΚΕ ακόμη “ταλανίζεται” με την προσπάθεια να εξοφλήσει τα χρέη των προηγούμενων Δήμων.

kedike kedike1 kedike2 kedike3 kedike4

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις