Έγινε η επίσημη μέτρηση της απόστασης του Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου για ένταξη στον ΣΕΓΑΣ

Έφτασε σήμερα το πρωί από την Αθήνα ο επίσημος μετρητής του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Δούσης για να μετρήσει την απόσταση του 5ου Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί τέλος Μαρτίου.

Η μέτρηση χρειάζεται για να μπορέσει ο Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου που αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός του τόπου μας και έχει γίνει θεσμός πλέον με πληθώρα συμμετοχών κάθε χρόνο όλων των ηλικιών και εκτός Κεφαλονιάς να ενταχθεί στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΣΕΓΑΣ.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποτελεί αγώνισμα εθνικού κύρους αφού θα έχει την υπογραφή και την σφραγίδα του ΣΕΓΑΣ. Σήμερα το πρωί ο Γιώργος Δούσης μαζί με την Κατερίνα Φωκά, την Βάνια Σαμόλη και άλλα μέλη της Επιτροπής του Βαλλιάνειου έδειξαν την περιοχή όπου θα λάβει χώρα ο αγώνας δρόμου έτσι ώστε ο Μετρητής να μπορέσει να υπολογίσει ακριβώς την απόσταση των 10 χλμ και συνάμα να ελέγξει έτσι ώστε όλα να είναι σύννομα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Και φέτος από ότι μάθαμε η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη ενώ ήδη πολλοί αθλητικοί σύλλογοι έχουν δηλώσει συμμετοχή.

1-DSC05509 1-DSC05511 1-DSC05513 1-DSC05514 1-DSC05516 1-DSC05517 1-DSC05519
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις