Συνεχίζεται το πολιτικό “τσίρκο” από τους “4” των αποτυχόντων παρατάξεων

Συνεχίζεται ο πολιτικός “χαβαλές” από τους τέσσερις Δημοτικούς Συμβούλους των αποτυχόντων παρατάξεων (Βασίλη Ρουχωτά, Διονύση Αραβαντινό, Ηλία Παρίση του ΦΙ.ΚΟ. και Γεράσιμου Δεστούνη) οι οποίοι παριστάνουν ότι εκπροσωπούν κάτι που δεν είναι, καθώς ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι γνωστός και δεδομένος και είναι πολιτικά αστείο να δίνεται η εντύπωση ότι οι τέσσερις σύμβουλοι αυτοί των αποτυχόντων παρατάξεων προσπαθούν να αποκτήσουν πολιτική βαρύτητα που δεν έχουν..

Η κατάσταση μαζί τους αρχίζει να θυμίζει πολιτικό “τσίρκο” καθώς περιφέρονται μεταξύ Βουλευτή και Περιφέρειας παριστάνοντας τους βασικούς συνομιλητές των ανωτέρων θεσμών κάτι που όμως είναι πρακτικά αδύνατο καθώς το “μαχαίρι και το πεπόνι” το κρατάει η Δημοτική Αρχή. Οπότε τσάμπα ο κόπος και ο ιδρώτας τους από τα τόσα ραντεβού.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις