Παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου για την ακτοπλοΐα στην Ιθάκη

Την Τετάρτη 18/3/15 και ώρα 6 μμ θα πραγματοποιηθεί από το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης παρέμβαση στον Δημοτικό Κινηματογράφο Ιθάκης για θέματα που αφορούν την ακτοπλοΐα και τις συγκοινωνίες του νησιού.

Καλούμε τους φορείς και τα σωματεία του Νομού να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις για συμμετοχή στην παρέμβαση του ΕΚΚΙ στην Ιθάκη και να στηρίξουν το αντίστοιχο πλαίσιο.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Άμεση σύνδεση του νησιού της Ιθάκης με την Κεφαλονιά και την ηπειρωτική Ελλάδα χειμώνα- καλοκαίρι.

  • Δρομολόγηση σύγχρονων και ασφαλών πλοίων που να εξασφαλίζουν την τακτική, φθηνή σύνδεση των νησιών μας..

  • Εξασφάλιση πλήρους και σταθερής δουλειάς στους ναυτεργάτες με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Κατοχύρωση του επαγγέλματός τους ως βαρύ, ανθυγιεινό και επικίνδυνο.

  • Αποκλειστικά κρατικά λιμάνια σύγχρονα και ασφαλή με δημιουργία των αναγκαίων υποδομών και λιμενικών εγκαταστάσεων.

  • Δημιουργία αποκλειστικά δημόσιου ενιαίου φορέα Μεταφορών και Συγκοινωνιών.

Καλούμε φορείς και σωματεία σε μαζικές αγωνιστικές αποφάσεις για συμμετοχή στην παρέμβαση του ΕΚΚΙ στην Ιθάκη, καταδικάζοντας την πολιτική της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν που γεμίζει χρήμα τις τσέπες των εφοπλιστών σε βάρος των λαϊκών αναγκών!

Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης στις 14:45 μμ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΚΚΙ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΑΝΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις