Η Κεφαλονιά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Sea Trade στο Μαιάμι

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Κεφαλονιάς, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιεροπλοίων, Sea Trade, στο Miami των Η.Π.Α., με εκπρόσωπο τον Α/Δημαρχο Πολιτισμού-Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Μια σειρά από συναντήσεις των Στελεχών των μεγαλύτερων Εταιρειών Κρουαζιέρας, που δραστηριοποιούνται στο Νησί, κατάλληλα προετοιμασμένες από την κ. Κρύση Παλάση της CTM, με τον κ. Κεκάτο, συμβάλουν ουσιαστικά στην σταθεροποίηση της Κεφαλονιάς, ως σταθερού προορισμού στα προγράμματα των Εταιρειών που εκτελούν Κρουαζιέρες στο Ιόνιο.
Με το Εκθεσιακό Περίπτερο του Ε.Ο.Τ. , άριστα σχεδιασμένο
, σε επιτελική θέση και με την φροντισμένη επιμέλεια της Διευθύντριας ΕΟΤ Αμερικής και Καναδά κ. Γρηγορίας Καματερού και των Συνεργατών της, δημιουργήθηκαν οι πλέον κατάλληλες συνθήκες για περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά.
Χρήσιμες επισημάνσεις, από τους πλέον ειδικούς, για την επιμήκυνση του Νέου Λιμενοβραχίονα, τις Υπηρεσίες Υποδοχής και ανάπτυξη κι άλλων δραστηριοτήτων εναλλακτικών μορφών (Γαστρονομία, Οινοτουρισμός, κλπ) θα καταστήσουν το Νησί ακόμα πιο λειτουργικό στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των Επιβατών.
Οι εργασίες της Έκθεσης και του Συνεδρίου που αναπτύσσεται παράλληλα συνεχίζονται.

kek-5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις