Στο Καμπ Αλμάτων για Επίλεκτους Αθλητές ο Μουϊκης

Μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο Κεφαλονίτης άλτης του ύψους Γεράσιμος Μουϊκης, καθώς εκλήθη να συμμετάσχει στο Καμπ Αλμάτων που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο ΟΑΚΑ, για αθλητές επιπέδου προ-εθνικών ομάδων, των κατηγοριών παίδων-κορασίδων  και εφήβων-νεανίδων.

Στην τριήμερη αυτή συγκέντρωση οι  καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες αλμάτων από την Αθήνα και την επαρχία προπονήθηκαν μαζί, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών όπως ο Πομάσκι, ο Κουτσογιαννόπουλος και ο Κυττέας. Από την Κεφαλονιά το παρών έδωσε ο προπονητής της ΓΕΚ Νίκος Μεταξάς.

Επιπλέον, οι νεαροί πρωταθλητές παρακολούθησαν διαλέξεις αθλητικής ψυχολογίας και επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ για τους προπονητές τους πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικά σεμινάρια.

Το παρών έδωσαν και πολλοί πρωταθλητές όπως ο Κώστας Φιλιππίδης (άλμα επί κοντώ) και ο Αντώνης Μάστορας (αλμα σε ύψος).

Δείτε έδώ αναλυτικό ρεπορτάζ

http://www.segas.gr/index.php/el/2-uncategorised/1-home

stivos3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις