Αστειότητες της Θεοπεφτάτου στο Ληξούρι

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται πως βρίσκεται η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου καθώς αντί να συνεννοείται για τα μεγάλα θέματα του τόπου με τους θεσμικούς φορείς αυτή προτιμά να συνδιαλέγεται με κάποιους περιθωριοποιημένους πολιτικά Δημοτικούς Συμβούλους στους οποίους ελάχιστοι πια δίνουν σημασία.

Βέβαια αντιλαμβανόμαστε ότι η κα Βουλευτής μπορεί να μην “κάνει κέφι” τη Δημοτική Αρχή, πλην όμως είναι υποχρεωμένη να συνεργάζεται μαζί της γιατί αυτή είναι η εντολή του λαού της Κεφαλονιάς και αυτό επιβάλει η τήρηση των κανόνων της Δημοκρατίας. Εκτός αν η βουλευτής ετοιμάζεται …”δικτατορία του προλεταριάτου” που θα έλεγε και ο Γκισγκίνης και δεν την ενδιαφέρουν πλέον οι κανόνες του πολιτεύματός μας.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις