ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απορρίφθηκαν όλες οι προσφυγές του Θεόφιλου για τα νομικά πρόσωπα του Δήμου

Ως γνωστόν ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είχε υποβάλει προσφυγές αναζητώντας τη νομιμότητα των Διοικητικών Συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου και ειδικότερα είχε υποβάλει προσφυγές κατά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κατά της ΔΕΥΑΚ και κατά της ΚΕΔΗΚΕ.

Τόσο όμως στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση όσο και η Επιτροπή του άρθρου 152 που εδρεύει στην Κέρκυρα απέρριψαν τις προσφυγές Μιχαλάτου και φυσικά καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στα Διοικητικά Συμβούλια των νομικών προσώπων του Δήμου.

Η μεγάλη πλάκα όμως είναι ότι ενώ οι προσφυγές του Μιχαλάτου απορρίφθηκαν από τα αρμόδια όργανα ο ίδιος δηλώνει …”δικαιωμένος”!!! στην σημερινή ανακοίνωσή του. Τώρα πως δικαιώθηκε αφού έχασε τις προσφυγές και καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει, στα νομικά πρόσωπα, ο θεός και η ψυχή του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις