Με αφορμή την φετινή Ημέρα Καταναλωτή

Πάνε 52 χρόνια από την 15 Μαρτίου 1963 που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Κένεντυ διεκήρυξε τα δικαιώματα του Καταναλωτή.
Σήμερα, η δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, με τη δραματική συρρίκνωση του εισοδήματος, το γενικότερο κλίμα εργασιακής ανασφάλειας, έχει περιορίσει αισθητά και την καταναλωτική δυνατότητα. Ο Καταναλωτής εμφανίζεται πιο συγκρατημένος, και συνειδητοποιημένος στις αγορές του.
Ως Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που στέκεται ανάχωμα στην νοθεία, και αισχροκέρδεια και ακυρώνει την κάθε λογής παραοικονομία. Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τα αγροτικά μας προϊόντα συμμετέχοντας ενεργά στην προβολή και προώθησή τους.
Είναι ευκαιρία σ’ αυτή την φάση που διανύουμε, της νέας εποχής της τεχνολογίας, της παγκοσμιότητας των αγορών και του εντεινόμενου ανταγωνισμού, όπου τα υλικά που τρεφόμαστε και χρησιμοποιούμε λιγοστεύουν, είτε μολύνονται, ο αγροτικός τομέας να αποτελέσει την αφετηρία επανεκκίνησης της ντόπιας οικονομίας.
Ρυθμιστής της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών είναι ο υπεύθυνος, ο ενημερωμένος, ο ισχυρός Θιακο-Κεφαλλονίτης Καταναλωτής.

Για τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις