Αποστολή εκτός έδρας για τον πρωτοπόρο ΑΣΚ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και να πλησιάζει προς τον στόχο του που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία.

Την Κυριακή, θα έχει να ξεπεράσει άλλη μία δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας (2.30 μ.μ.) τον Δικέφαλο. Η ομάδα μας, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Α2 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η και μετράει 18 νίκες και μόλις 2 ήττες σε 20 αγώνες, δείχνοντας αξιοθαύμαστη σταθερότητα.

Οι προπονήσεις και αυτή την εβδομάδα κινήθηκαν σε δυνατούς ρυθμούς και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση.

Ο ΑΣΚ καλείται να υπερκεράσει άλλο ένα εμπόδιο που βρίσκεται στον δρόμο του προς την επόμενη κατηγορία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή του την προσπάθεια.

Συνεχίζεται το Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα σε αγόρια και κορίτσια

Το Σάββατο 14 Μαρτίου, θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα προμίνι – μίνι με τις αναμετρήσεις 11 π.μ. Οδυσσέας – Αχιλλέας και 12 μ. Κέφαλος – Ηρακλής.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα παμπαίδων – παίδων με τις αναμετρήσεις 6μ.μ. Oklahoma – San Antonio και 7 μ.μ. Celtics – Warriors.

Στις 14 Μαρτίου, στις 5 μ.μ. θα αναμετρηθούν οι Chicago Bulls με τις Royal Cobras.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις