ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΣΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του πειραματικού φωτοκαταλυτικού αντιδραστήρα του Τμήματος,  διοργανώνει εκδήλωση-παρουσίαση με θέμα: 

«Φωτοκατάλυση – Εφαρμογές Νανοτεχνολογίας σε Φυσικοχημικές Διεργασίες».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Δημήτριος Τσούκλερης, επιστημονικός συνεργάτης  του Εργαστηρίου Γενικής Χημείας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π., ειδικός στα θέματα νανοτεχνολογίας και φωτοκατάλυσης ενώ θα προλογίσει ο προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Καθηγητής Κος Ιωάννης Σαμαράς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:15 στο Αμφιθέατρο Β του Κτιρίου Β (είσοδος επί της Λεωφ. Αντ. Τρίτση).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις