27 Μαρτίου – Παγκόσμια μέρα Θεάτρου 30 Χρόνια-Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Στις 27 Μαρτίου 2015 , Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου , αποφασίσαμε να τιμήσουμε , με καθυστέρηση ενός χρόνου , λόγω των σεισμών , τα 30 χρόνια Δημιουργίας του Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς .

Η τιμητική αυτή εκδήλωση θα γίνει στην νέα μας θεατρική σκηνή , στο ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι , Αργοστολίου , στις 9 μμ. , και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περ. Εν. Κεφαλονιάς και Ιθάκης .
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλοι όσοι δούλεψαν , προσέφεραν , συνεργάστηκαν , συνέβαλαν και στήριξαν την μεγάλη αυτή προσπάθεια του συλλόγου μας τα τριάντα αυτά χρόνια .
Σκηνοθέτες , μουσικοί , σκηνογράφοι , χορογράφοι , ενδυματολόγοι , τεχνικοί , ηθοποιοί , σύλλογοι , φορείς και άτομα , θα τιμηθούν για την συμμετοχή τους στην ιστορία αυτή των 30 και πλέον χρόνων του ΕΘΚ .
Θα είναι όλοι εκεί , να μοιραστούν μαζί μας την χαρά , τις αναμνήσεις και το μέλλον του θεάτρου μας .
Στην εκδήλωση θα κάνει πρεμιέρα και η νέα μας θεατρική παραγωγή ΄΄Τα παιχνίδια του έρωτα ΄΄ σε σκηνοθεσία Τασίας Γεωργάτου και Γιάννη Καλατζόπουλου , που θα επαναληφθεί το Σάββατο ( 28.3 ) και την Κυριακή ( 29.3 ) , την ίδια ώρα .

Το ΕΘΚ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις