Τέλος εποχής για ΠΑΣΟΚ-Καλαφάτη

Ήταν μοιραίο το πολιτικό τέλος του κάποτε κραταιού ΠΑΣΟΚ να σηματοδοτήσει και το άδοξο τέλος της πολιτικής διαδρομής του ανθρώπου-σύμβολο του κατ όνομα Σοσιαλιστικού Κινήματος στην Κεφαλονιά.

Ο Αλέκος Καλαφάτης στη δύση της πολιτικής καριέρας προσπάθησε να κάνει μία θεαματική ολική επαναφορά κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές πλην όμως το εκλογικό σ΄μα αποφάσισε διαφορετικά και τον κατέταξε τρίτο πίσω όχι μόνο από το Αλέκο Παρίση αλλά και από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Αυτό το μήνυμα του λαού της Κεφαλονιάς δεν μπόρεσε ποτέ να το αντέξει ο Αλέκος Καλαφάτης εξ ου και η πικρία που έβγαζε στις συνεδριάζεις του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία είναι έκδηλη και στην τελευταία του ανακοίνωση.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις