Συζήτηση με θέμα την πορεία αποκατάστασης των σχολείων στο ΤΕΙ Ληξουρίου

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ προσκαλεί το τοπικό ΤΕΕ, καθώς και τους διευθυντές σχολείων, τους συλλόγους διδασκόντων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τα μαθητικά συμβούλια της Παλικής να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει την Τετάρτη 18 Μάρτη και ώρα 6 το απόγευμα στο ΤΕΙ Ληξουρίου με θέμα: «Η πορεία αποκατάστασης των σχολείων και η ανάγκη για αντισεισμική θωράκιση και νέες σχολικές υποδομές στην Παλική».
Καλούμε επίσης το Δήμο Κεφαλονιάς, την Περιφέρεια Ιονίων, τον ΟΣΚ να παραβρεθούν και να τοποθετηθούν για τα μείζονα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σχολεία της περιοχής. Η ΕΛΜΕ-ΚΙ υπενθυμίζει ότι υπάρχει προγραμματισμένη κινητοποίηση για την Αθήνα στις 23 Μάρτη και ώρα 10 πμ στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να διεκδικηθούν λύσεις για το σεισμόπληκτο λαό και τη νεολαία των νησιών μας.

Αργοστόλι 10/03/2015
Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Γεωργόπουλος Διονύσης
Ο Οργανωτικός Γραμματέας

Φαρακλός Βαγγέλης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις