Έγινε η βράβευση των τριών πρώτων επιτυχόντων του σεμιναρίου Επιχειρηματικότητας

Σε μία σεμνή τελετή έγινε η βράβευση των επιτυχόντων του πολύ σημαντικού σεμιναρίου για την επιχειρηματικότητα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της Δράσης 26 που αφορά «Εκπαιδευτικές δράσεις για την αξιοποίηση, προώθηση και διασφάλιση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων».

Υπεύθυνος για την απονομή ήταν ο επιστημονικός υπεύθυνος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ανδρέας Βιτωράτος ο οποίος βράβευσε τους τρεις πρώτους από τους συμμετέχοντες στο πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο σεμινάριο.

Στην τελετή απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος ο οποίος συνεχάρη τον κ. Βιτωράτο, το ΤΕΙ για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και τους βραβευθέντες.

τε2 τει τει3 τει5 τει6 τει7 τει8 ττει4
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις