Έκανε τα εύκολα… πιο εύκολα! (ΑΣΚ – Αχαϊκός 90-51)

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη και ως εκ τούτου ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Αχαϊκό/ Λεχαινά με 90-51 και να φτάσει έτσι στην 18η νίκη του σε 20 αγώνες!

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Παπαδάτος έδωσε αρκετό χρόνο και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και έδειξαν με την απόδοσή τους πως έχουν πολύ μέλλον.

Ο ΑΣΚ, πήρε από νωρίς το προβάδισμα το οποίο διεύρυνε για να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση.

Από τον Αχαϊκό ο Σίνος τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αποχώρησε, του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα, ωστόσο επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα του, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 37-14, 58-19, 72-35, 90-51.
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Χρηστάτος, Κρητικός 6, Σαρρής 3 (1), Μπαχός 22 (6), Χατζής 14 (2), Καλαφάτης 7 (1), Θεοδωράτος 12, Αραβαντινός 7 (1), Βαλλιανάτος 12, Αγγελάτος, Καραπέτσας 2, Μητρόπουλος 8.
Αχαϊκός (Παππάς): Παππάς 12 (4), Ρετουνιώτης 2, Σίνος 4, Αδαμόπουλος 25 (1), Κωστόπουλος 9.

ax

axa axaio axaio3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις