Τρεις τρελές έχουν πάρει στο “κυνήγι” το Δήμο Κεφαλονιάς!

Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά είναι αλήθεια πίσω από τις διάφορες ανώνυμες καταγγελίες και ψευδώνυμες ανακοινώσεις κατά του Δήμου κρύβονται τρεις “τρελές ” που έχουν προηγούμενα με στελέχη της Δημοτικής Αρχής για διάφορους λόγους.

Ειδικότερα η πρώτη έχει εμμονή με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, η δεύτερη με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λούκα Νιφοράτο και η τρίτη με τον αντιδήμαρχο Παλικής Αλέξη Μοσχονά.

Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει αφού στο νησί μας ως γνωστόν η τρέλα πάει σύννεφο εξ ου και είμαστε διάσημοι σε όλη τη χώρα για την κουρλαμάδα που μας δέρνει.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις