Προσοχή έρχονται Συριζαίοι με κρυφές κάμερες

Πραγματικά είναι τρομακτικό αυτό που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αν είναι αλήθεια η εξαγγελία δηλαδή για δημιουργία στρατού “ρουφιάνιων” από νοικοκυραίους, φοιτητές και τουρίστες με κρυφές κάμερες που θα εισέρχονται στα μαγαζιά κρυφά για να εντοπίζουν τα φαινόμενα φοροδιαφυγής, τότε προφανώς θα ζήσουμε όσα βίωσαν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπου με την ενθάρρυνση των καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού οι μισοί πολίτες κάρφωναν τους άλλους μισούς.

Και για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο πνεύμα τότε προτείνουμε την ταινία οι ζωές των άλλων, ώστε να αντιληφθούν τι μέλλον μας επιφυλάσσει ο Αριστερός Βαρουφάκης και η παρέα του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις