Συνεδρίασε η επιτροπή Αθλητισμού, πολιτισμού, παιδείας και επιστημών της ΠΙΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τηλεδιάσκεψη η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Επιστημών της Π.Ι.Ν. υπό την προεδρεία του περιφερειάρχη Ι. Ν. Θ. Γαλιατσάτου. 

Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν η εκλογή αντιπροέδρου της επιτροπής με τον περιφερειάρχη να προτείνει από τη μειοψηφία τον Π. Μεταλληνό, ο οποίος και συγκέντρωσε το σύνολο των ψήφων.
Επίσης η πολιτιστική επιτροπή ενέκρινε τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον Αθλητικό, Πολιτιστικό σύλλογο «Αρχίλοχος» (2ος αγώνας δρόμου κάστρων Κέρκυρας) αλλά και την Βυζαντινή Χορωδία Κέρκυρας, (4ο χορωδιακό φεστιβάλ εκκλησιαστικής μουσικής).
Η Επιτροπή Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Επιστημόνων αναμένεται σε επόμενη συνεδρίαση να καθορίσει τον τρόπο λειτουργίας της, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα σχεδιασμό πολιτιστικών δράσεων που θα καλύπτει όλα τα νησιά της περιφέρειας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις