Αλέξης Μοσχονάς: Ο αντιδήμαρχος έκπληξη

Όταν ανέλαβε την αντιδημαρχία της Παλικής ο Αλέξης Μοσχονάς κάποιοι αμφισβητούσαν τις ικανότητές του και μίλαγαν για ρίσκο του Παρίση.

Όμως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Αλέξης Μοσχονάς κατέπληξε τελικά τους πάντες αφού διαχειρίστηκε την πιο δύσκολη περίοδο δηλαδή αυτή μετά τους σεισμούς, και πραγματικά αντιμετωπίζει όλα τα θέματα αποτελεσματικά, γρήγορα και αθόρυβα.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που αυτή τη στιγμή ο Μοσχονάς καταγράφετε ως το πιο δημοφιλές πρόσωπο της Παλικής την ώρα που οι παλιοί πολιτικοί της περιοχής (Βασίλης Ρουχωτάς, Διονύσης Αραβαντινός κ.ά) απλά βγάζουν ανακοινώσεις με βαρετές και ανούσιες καταγγελίες με τις οποίες ο περισσότερος κόσμος γελάει.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις