Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Γηροκομείου.

Συζήτησαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ένα από τα οποία ήταν η λήψη απόφασης για το κακόβουλο και ανυπόστατο δημοσίευμα του Kefallonia press.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου κ. Γεράσιμος Αποστολάτος σε τοποθέτηση του πάνω στο θέμα τόνισε ότι πρέπει να αφήσουν στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να κινηθούν προς την δικαιοσύνη. Πρόκειται για ένα ηθικό θέμα που αφορά την αξιοπρέπεια του ιδρύματος και πρέπει να μπει ένα φρένο σε όλα αυτά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε να υποβάλλει και να καταθέσει αίτηση μήνυσης κατά συκοφάντησης προς το συγκεκριμένο πρόσωπο.

apostolatos pav pav2 pav5 pav6
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις