Άγονος ο πλειστηριασμός επαγγελματικής στέγης συμπολίτη μας

Νωρίτερα σήμερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ανακοίνωση πλειστηριασμού επαγγελματικής στέγης επιχειρηματία της πόλης μας προκαλώντας εύλογα την αντίδραση όλων.

Μετά από μισή ώρα περίπου από την ώρα της ανακοίνωσης η δικαστική επιμελήτρια κήρυξε την έναρξη του πλειστηριασμού ενώ μισή ώρα αργότερα ανακοίνωσε ότι κρίνεται άγονος ο πλειστηριασμός λόγω μη προσέλευσης ενδιαφερόντων.

Στην διαμαρτυρία το παρών έδωσαν ο πολιτευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Βασιλάτος, ο γραμματέας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ματαράγκας, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, ο ΠΑΣΕΒΕ, η ΕΛΜΕΚΙ, το Εργατικό Κέντρο, η Λαϊκή Συσπείρωση, μέλη των ΑΝ.ΕΛ καθώς και το Σωματείο Υδραυλικών.

1-DSC04905 1-DSC04906 1-DSC04909 1-DSC04910 1-DSC04912 1-DSC04917 1-DSC04919 1-DSC04921
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις