Βασίλης Ρουχωτάς: Πιο γραφικός πολιτικά, πεθαίνεις

Τελικά το “φαινόμενο” Βασίλης Ρουχωτάς μπορεί άνετα να διδαχθεί στα Ινστιτούτα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως παράδειγμα αποτυχημένης πολιτικής διαδρομής.

Πριν τέσσερα χρόνια δηλαδή ο Βασίλης Ρουχωτάς ήταν πανίσχυρος αντιδήμαρχος Παλικής και επίλεκτος μέλος της Δημοτικής Αρχής και κατόρθωσε παρόλα αυτά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει πρώτον πολιτικός αποστάτης από την πλειοψηφία του Δήμου, “ουρά” του Αλέκου Καλαφάτη, περιθωριοποιημένος δημοτικός σύμβουλος, ενώ έχασε ακόμα και την προεδρεία του Γηροκομείου Ληξουρίου. Το μόνο που του έχει μείνει για να παρηγοριέται να βγάλει καμία οργίλη ανακοίνωση κατά της Δημοτικής Αρχής με την οποία στο Μέγαρο συνήθως γελάνε, για αυτό όπως λέει κάποιος άσπονδος φίλος του “τι να πει κανείς για τον Ρουχωτά;;;; Πιο γραφικός πολιτικά πεθαίνεις”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις