Αγιασμός στην Αγία Παρασκευή Ταφιού Κηπουραίων

Ο Πατέρας Θεοδόσιος ζητά την στήριξη όλων των ΜΜΕ για την προβολή και φροντίδα του Ταφιού στα Κηπούρια. Έχει ξεκινήσει μιά νέα εποχή, σαφώς καλύτερη στην Λειτουργία της Μονής και στην φροντίδα της Εκκλησιαστική περιουσίας.

“Από την Πρωτοχρονιά 2015 έχει ξεκινήσει μιά προσπάθεια για την ανάδειξη και φροντίδα της περιοχής του Ταφιού Κηπουραίων.

Έχει καθαριστεί ο χώρος, έχει τοποθετηθεί πινακίδα η οποία ενημερώνει τον κόσμο για το που βρίσκεται η περιοχή του Ταφιού και κάθε 1η του μηνός, το μεσημέρι, πραγματοποιείται Αγιασμός στον ναό της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος βρίσκεται εντός του Ιερού Χώρου του Ταφιού.

Το νερό που χρησιμοποιείται για τον Αγιασμό προέρχεται από την Αρχαία Πηγή Ασκληπείου του Ταφιού.

Χτες 1η Μάρτη ο Ιεράς Θεοφιλάτος άνοιξε τις πόρτες του Ναού για τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Επόμενος Αγιασμός την 1η Απριλίου 2015, τις 3.30 το μεσημέρι.”

kipouria kipouria2 kipouria3 kipouria4 kipouria5

Αριστέα Χαριτάτου
Τηλ. 698 6831280 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις