Άφησε τον ΝΟΑ και έπιασε τον ΝΟΚΙ η “Κατίνα”

Τελικά στο νησί μας η τρέλα δεν έχει όριο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει αποσταλεί σε αρμόδιους φορείς καταγγελία εις βάρος του ΝΟΚΙ από άτομο που υπογράφει με το όνομα “Κατίνα Λυκούδη, κάτοικος Πλάκας Αργοστολίου”.
Μετά λοιπόν τον ΝΟΑ που έπεσε θύμα τέτοιου είδους πρακτικών τώρα και το άλλο Ναυτικό Σωματείο μας, δηλαδή ο ΝΟΚΙ πρέπει να …”αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας”! Και ο μεν ΝΟΑ δικαιώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης, ενώ για τον ΝΟΚΙ η περιπέτεια τώρα αρχίζει. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει πια οι υπηρεσίες να σταματήσουν να δίνουν σημασία και βαρύτητα στις διάφορες υπαρκτές ή ανύπαρκτες “Κατίνες” αφού δεν είναι δυνατόν να συκοφαντούνται με αυτό τον τρόπο οι Σύλλογοι μας που έχουν προσφέρει πολλά.

Υ.Γ.: Πάντως όσον αφορά την “Κατίνα Λυκούδη” άλλοι πιστεύουν ότι είναι ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί αποτυχημένη πρώην πολιτικός του νησιού, που είναι όλη μέρα στο διαδίκτυο και βρίζει τους πάντες ενώ άλλοι θεωρούν ότι πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο καθώς στην περιοχή της πλάκας του Αργοστολίου κυκλοφορεί όντως μία “κατίνα” που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην γειτονιά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις