Μάχη με την Δύμη για τον πρωτοπόρο ΑΣΚ – Συνεχίζεται το Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα

Άλλο ένα εμπόδιο στον δρόμο του για την Α1 κατηγορία, καλείται να ξεπεράσει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 2 μ.μ. στο κλειστό της Αχαγιάς, όπου και θα αντιμετωπίσει την Δύμη.

Η ομάδα μας βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την σταθερότητα και την αγωνιστική ποιότητα που παρουσιάζει και ουσιαστικά ένα βήμα από την απευθείας άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Συνεχίζεται το Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα

Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο ο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα του ΑΣΚ στα αγόρια με τις παρακάτω αναμετρήσεις.

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα των προμίνι – μίνι με τους αγώνες 11 π.μ. Οδυσσέας – Κέφαλος, 12μ. Αχιλλέας – Ηρακλής.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου θα αγωνιστούν οι ομάδες από τα τμήματα παίδων και παμπαίδων με τις εξής αναμετρήσεις 6μ.μ. Oklahoma – Warriors και 7 μ.μ. Celtics – San Antonio
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις