ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας: Ένα βήμα μπροστά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε

Η οργάνωση μελών Κραναίας Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ , επιδοκιμάζει την διαπραγμάτευση και το πρώτο βήμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την καλεί να μην πτοηθεί από την πίεση των δανειστών και ειδικά του Γερμανικού χρηματιστικού κεφαλαίου, να αξιοποιήσει την πίστωση χρόνου που κέρδισε και να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Η για πρώτη φορά πραγματική διαπραγμάτευση από μια Ελληνική κυβέρνηση με την ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και ουσιαστικά με την Γερμανική σκληρή Νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση,συσπείρωσε την συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε ένα Πανελλαδικό Μέτωπο Κοινωνικής Σωτηρίας , πράγμα που το βιώσαμε και εδώ με την μεγάλη αυθόρμητη συγκέντρωση στην πλατεία Καμπάνας.
Το πρώτο βήμα έγινε και για πρώτη φορά έχει την δυνατότητα μια Ελληνική κυβέρνηση να παρουσιάσει-έστω και στο σύντομο διάστημα των τεσσάρων μηνών- τις δικές της προτάσεις.
Προτάσεις που έχουν κύριο σκοπό την δίκαιη φορολόγηση όλων των πολιτών, την αποτελεσματική αναδιοργάνωση του κράτους και κυρίως την αναθέρμανση της Οικονομίας.
Οι δυσκολίες είναι πολλές και οι πιέσεις δεν σταματούν.
Ακριβώς γι΄αυτό το λόγο πρέπει να σταθούμε όλοι σταθεροί στις θέσεις και να απαιτούμε συνεχώς και πιεστικά την εφαρμογή του προγράμματός μας.
Γνωρίζουμε ότι κερδήθηκε μία μάχη αλλά ο πόλεμος μόλις άρχισε.
Καλούμε όλους τους φίλους μας , τους ουδέτερους ακόμη και τους αντιπάλους να σταθούν θετικά στην προσπάθεια αυτή για το καλό της Πατρίδας και όλων μας , χωρίς να απεμπολήσουν την κάθε καλοπροαίρετη κριτική τους , που είναι και αναγκαία και την χρειαζόμαστε.
Καλούμε επίσης την κυβέρνηση στο επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο κλιμάκωσης της ταξικής πάλης με ανάλογα μέσα και εναλλακτική τακτική και λύσεις.
Σε τοπικό επίπεδο είμαστε κάθετα αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Κεφαλονιάς καθώς νευραυλγικοί τομείς της Οικονομίας και Ασφάλειας δεν πρέπει να περάσουν σε ιδιωτικά-ξένα χέρια.
Επίσης για τη δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Πάτρα–Σάμης-Ιθάκης , θα διοργανώσουμε σε συννενόηση με τα υπόλοιπα κομματικά όργανα και την Νομαρχιακή , λαϊκή ανοικτή πανολομέλεια στην Σάμη με σκοπό την εξεύρεση λύσης μαζί με όλους τους κατοίκους και τους φορείς.

ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ .Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜ ΚΡΑΝΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις