Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB 2015

Με δικό της διπλό περίπτερο, στα πλαίσια του ΕΟΤ, πρόκειται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB 2015 του Βερολίνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4-8 Μάρτη.

Η έκθεση αυτή αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς συμμετέχουν 190 χώρες, 11.000 εκθέτες σε 2.500 περίπτερα σε χώρο 160.000 τμ. και πάνω από 170.000 επισκέπτες.

Η ΠΙΝ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της έκθεσης όσο και σημαντικές επαφές με δημοσιογράφους και tour operators.
Η αποστολή της ΠΙΝ αναχωρεί για το Βερολίνο με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, με στόχο την προβολή των Ιονίων Νήσων και τη δημιουργία ανοδικού ρεύματος στις κρατήσεις εκμεταλλευόμενη την προτίμηση των Γερμανών για τα ελληνικά νησιά και ιδιαίτερα για τα νησιά του Ιονίου, που αποτελούν για αυτούς πιο κοντινούς προορισμούς.
Στην έκθεση θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Κώστας Νικολούζος καθώς και πολλοί επαγγελματίες του τουρισμού απ’ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις