Εξελέγη ο περιφερειακός συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης

Στην εκλογή του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης κατέληξε το Περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τηλεδιάσκεψη. Για τη θέση του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης εκλέχτηκε η δικηγόρος κα Θεοδώρα Μεταλληνού συγκεντρώνοντας 27 ψήφους.
Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος κατά την τοποθέτηση του, απαντώντας σε πρόσφατες σχετικές ανακοινώσεις τόσο της ΛΑΣΥ, όσο και της Επτανησιακής Αναγγένησης, υπογράμμισε ότι έχουν παρθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την διασφάλιση της νομιμότητας της ψηφοφορίας. Επίσης ο περιφερειάρχης επεσήμανε ότι παρά τις προσπάθειες μέρους της αντιπολίτευσης και άλλων εξωγενών παραγόντων στην προηγούμενη συνεδρίαση στη Λευκάδα να μην ψηφιστεί το θέμα, οι περιφερειακοί σύμβουλοι ξεπέρασαν ως όφειλαν τις κακόβουλες αντιδράσεις και εξέλεξαν για πρώτη φορά από την λειτουργία της αιρετής περιφέρειας, συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης.
Τέλος ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στην κα Μεταλληνού καλή επιτυχία στο έργο της για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις