Αποφάσεις του Επιμελητηρίου

Αργοστόλι, 26 Φεβρουαρίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του (Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015), αποφάσισε ομόφωνα τα κατωτέρω:

Όσον αφορά το Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση:

Να ζητήσει τη μείωση κατά 20% των ενοικίων που αφορούν μίσθωση δημοτικών καταστημάτων και κοινόχρηστων χώρων.
Να ζητήσει τη μείωση κατά 30% των ανταποδοτικών τελών των επαγγελματιών, στηρίζοντας ταυτόχρονα και τις σχετικές αιτήσεις συναδέλφων που έχουν κατατεθεί στο Δήμο.
Όσον αφορά τη Βουλευτή κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου:

Να ζητήσει την στήριξή της προκειμένου να προωθηθεί άμεσα στο Υπουργείο Οικονομικών αίτημα μείωσης φορολογικών συντελεστών στα νησιά μας, απόρροια των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες τόσο από τις επιπτώσεις των περσινών σεισμών όσο και από τις επιπτώσεις της συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης.

Ο Πρόεδρος

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις