Παρουσίαση λευκώματος αεροφωτογραφιών του Χρυσόστομου Φουντή Εν πτήσει στην Κύπρο στο Σπίτι της Κύπρου

Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00 πραγματοποιείται στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα, η παρουσίαση του λευκώματος αεροφωτογραφιών του Χρυσόστομου Φουντή με τον τίτλο Εν πτήσει στην Κύπρο.

Ο Χρυσόστομος (Μάκης) Φουντής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Ήταν ο μοναδικός μοτοαεροπτεριστής αεροφωτογράφος στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι λήψεις του ήταν πάντα φροντισμένες όσον αφορά στο φωτισμό, τις καιρικές συνθήκες, το κατάλληλο ύψος. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε και στην Κύπρο, την οποία αγάπησε. Τον Αύγουστο του 2013, δυστυχώς έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος, αφήνοντας όμως μια τεράστια πολιτιστική και τουριστική κληρονομιά για την Ελλάδα και την Κύπρο. Το έργο του Χρυσόστομου Φουντή, τιμήθηκε και διακρίθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον όμιλο Unesco. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δύο εκθέσεις στην Ελλάδα, μία στην Ιταλία και έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις πολυτελείς εκδόσεις.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η κ. Σταυρούλα Γεωρνταμιλή-Φουντή.
Για το λεύκωμα θα μιλήσουν ο κ. Νίκος Βερνίκος, Πρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο κ. Ευάγγελος Κεκάτος, Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού Κεφαλλονιάς και η κ. Νίνα Διακοβασίλη, Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Τεχνών Λόγου και Πολιτισμού Ελλάδος.

20 Φεβρουαρίου 2015

ΕνΠτήσει1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις