Νίκος Νικολόπουλος: Κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα, απομένει να κερδίσουμε και τον επαναληπτικό

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά την αποφασιστική, ουσιαστική και σοβαρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους, έδωσε τέλος στις παράλογες πολιτικές της ατέρμονης λιτότητας, που οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στην ταπείνωση και την εξαθλίωση».

Τα παραπάνω υπογραμμίζει σε δήλωσή του, ο βουλευτής Αχαΐας και Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις προσθέτοντας παράλληλα τα εξής: «Η συμφωνία αυτή δεν δίνει μόνο τέλος στα μέτρα λιτότητας, αλλά ανοίγει τον δρόμο στην κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την μεγάλη ανθρωπιστική κρίση και παράλληλα να διαμορφώσει ένα σχέδιο ελπίδας για όλους τους Έλληνες.
Το σχέδιο αυτό δεν θα στηρίζεται στην τοξική συνταγή της απομύζησης του Ελληνικού λαού και της κοινωνίας, αλλά στην ανάταξη της οικονομίας, στην πάταξη της φοροδιαφυγής και στην αναδιοργάνωση του Ελληνικού κράτους.
Δηλαδή θα στηρίζεται σε όλα αυτά που δεν ήθελε να προωθήσει η συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, για να μην διαταράξει τα συστήματα του πελατειακού κράτους, της διαφθοράς και της διαπλοκής των τελευταίων δεκαετιών, συστήματα που οδήγησαν την χώρα μας στην σημερινή κατάσταση.
Βέβαια τα βήματα που θα γίνουν και για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και για την διαμόρφωση ενός νέου σχεδίου ελπίδας, δεν θα είναι εύκολα και ενδεχομένως θα απαιτήσουν την ίδια προσπάθεια, την ίδια υπομονή και την ίδια αποφασιστικότητα, που απαίτησε η μέχρι τώρα διαπραγμάτευση.
Όμως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα, απομένει να κερδίσουμε και τον επαναληπτικό».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις