Χρυσή Αυγή: Στις Θερμοπύλες μάχονται οι πιστοί

Οι βουλευτικές εκλογές της 25ης  Ιανουαρίου, πέρασαν αφήνοντας στους Έλληνες Εθνικιστές κάποια αντικρουόμενα συναισθήματα.

Από τη μία πλευρά, συναισθήματα πίκρας και μελαγχολίας αυτών που περίμεναν μια μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών της Χρυσής Αυγής από το λαό. Από την άλλη συναισθήματα ικανοποίησης από αυτούς που φοβόταν πως ο πόλεμος των δυνάμεων του συστήματος εναντίον μας θα συρρίκνωνε πολύ περισσότερο τις δυνάμεις της Χρυσής Αυγής.

Ανεξάρτητα όμως από τα συναισθήματα αυτά, η αλήθεια είναι πως οι βουλευτικές εκλογές του Γενάρη βοήθησαν τη Χρυσή Αυγή να σφυρηλατήσει έναν Εθνικιστικό πυρήνα, πιστό στις ιδέες και τα ιδανικά της Φυλής μας, που γνωρίζει το πραγματικό πρόσωπο των αντιπάλων μας και ο οποίος είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί ενάντια σε όλες τις συκοφαντίες και τις μεθοδεύσεις με τις οποίες το ξενοκίνητο  σύστημα της ντόπιας πλουτοκρατίας, προσπαθεί να ανακόψει τη νικηφόρα πορεία μας.

Το σύστημα που τόσο λυσσασμένα μας πολέμησε, μας πρόσφερε πολύ μεγαλύτερη βοήθεια από αυτήν που θα μας έδιναν μερικές ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες στο εκλογικό ποσοστό. Γιατί αυτός ακριβώς ο πρόστυχος πόλεμος με τον οποίο μας αντιμετώπισαν, σφυρηλάτησε την ενότητα του Εθνικιστικού χώρου και την πίστη των Χρυσαυγιτών για αγώνα και νίκη. Η κραυγή μας «Ζήτω η νίκη», είναι τώρα πιο δυνατή, είναι τώρα περισσότερο επιβεβλημένη.

Οι εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, άνοιξαν τις πόρτες της Χρυσής Αυγής σε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές, όλους τους Έλληνες πατριώτες,  που είχαν εγκλωβιστεί στα κόμματα της διαπλοκής και της προδοσίας. Χιλιάδες Εθνικιστές που όλα αυτά τα μαύρα χρόνια της τεχνητής Εθνικιστικής σιωπής, είτε κατέφευγαν σε κόμματα με ψευτοπατριωτικό μανδύα είτε παρέμεναν στην αφάνεια της προσμονής ενός αληθινού Εθνικού αύριο, έτρεξαν να σηκώσουν το λάβαρο που κάποιοι πιστοί κράτησαν όρθιο όλα αυτά τα χρόνια της θύελλας.

Η Χρυσή Αυγή καλούσε τον Ελληνικό λαό σε πανστρατιά. Και οι Έλληνες εθνικιστές φώναξαν για μια ακόμη φορά «Παρών».

Μαζί όμως με αυτούς που πίστεψαν τις ιδέες και τα οράματα της Χρυσής Αυγής για ένα καλλίτερο αύριο, για μια ελεύθερη πατρίδα, για ένα μέλλον με ιδανικά και τιμή, έτρεξαν κοντά μας και κάποιοι άλλοι.

Δύο κατηγορίες συμπολιτών μας διαφορετικές η μία από την άλλη, με κοινή όμως πορεία και κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του χρόνου.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκαν συμπολίτες μας που πίστεψαν στις ιδέες και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Έλληνες που υπέφεραν από την πολιτική που μέχρι τότε εφήρμοζαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις και πίστεψαν πως η Χρυσή Αυγή θα ήταν η σαρωτική δύναμη που θα παρέσυρε κάθε τι το ανέντιμο και διεφθαρμένο και θα το αντικαθιστούσε με το δίκαιο και το ηθικό. Ζήταγαν τη σαρωτική αλλαγή, φοβούμενοι όμως να αγωνιστούν για να την πραγματοποιήσουν. Ζήταγαν τη τιμωρία των ενόχων της Εθνικής προδοσίας που είχε συντελεστεί, την δίκαιη κατανομή του Εθνικού πλούτου, την ισότητα και την ισονομία των πολιτών, την εντιμότητα του κράτους απέναντι στον πολίτη, την αξιοπρέπεια του Έθνους και το σεβασμό του από εχθρούς και φίλους. Ζήταγαν η δικαιοσύνη να είναι κυρίαρχη στη πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και η ελευθερία και η Δημοκρατία να γίνουν πραγματικότητα και όχι άψυχες λέξεις  ενός Συντάγματος που λειτουργούσε ανάλογα με τα συμφέροντα και τις επιταγές ενός παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου.

Ζήταγαν αυτά που η Χρυσή Αυγή φώναζε πως έπρεπε να γίνουν, ήταν όμως ταυτόχρονα έτοιμοι να τα ξεχάσουν αν το σύστημα τους χάϊδευε την πλάτη και ταυτόχρονα τους εξασφάλιζε κάποια από τα προνόμια που είχε στη διάθεσή του. Ένα διορισμό, μια καλή μετάθεση, μια ευνοϊκή ρύθμιση της εφορίας, έστω ένα χαμόγελο κάποιου προύχοντα της Δημοκρατίας.

Αυτοί λάκισαν. Έψαξαν να βρουν μια δικαιολογία, ένα άλλοθι για να μας πείσουν πως εμείς φταίγαμε γι’ αυτό, πως εμείς δεν τα κάναμε καλά, πως εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στα μεγάλα ιδανικά τους.

ΨΕΜΑΤΑ. Απλά λάκισαν γιατί οι υποσχέσεις και τα προνόμια που τους προσέφερε κάποιος πολιτικός σαλτιμπάγκος, ήταν γι’ αυτούς πολύ δυνατότερα από την υπόσχεση για αγώνα που προσέφερε η Χρυσή Αυγή.

Στη δεύτερη κατηγορία ήταν αυτοί που μέσα στη θύελλα της κατάρρευσης του κομματικού υποκόσμου στον οποίο υπήρξαν μέχρι τότε πιστοί υπηρέτες, έτρεξαν να αναζητήσουν στέγη για την ύπαρξή τους, φοβούμενοι πως το καράβι που βούλιαζε και το οποίο μέχρι τότε υπηρετούσαν, θα τους παρέσυρε στο βυθό.

Ήταν αυτοί που πίστεψαν πως στη νέα δύναμη που σαρωτικά ερχόταν να κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή της χώρας, θα εύρισκαν μια πρόθυμη καρέκλα για να βολευτούν και να αντικαταστήσουν τα προνόμια που μέχρι τότε τους προσέφερε το σύστημα της κομματοκρατίας και της διαφθοράς.

Ήταν αυτοί που ήρθαν κοντά μας, θέλοντας να απολαύσουν τους καρπούς της νίκης κάποιων άλλων, θέλοντας να μας κρίνουν για αυτό που εμείς ήμαστε, θέλοντας να μας κάνουν ίδιους με το σάπιο που μέχρι τότε υπηρετούσαν και απολάμβαναν.

Ήταν οι αναζητητές του δικού τους, «θέλω», του δικού τους «εγώ», που στεκόταν απέναντι και πάνω από τις ανάγκες και τα θέλω του Έθνους και της φυλής μας. Απέναντι από το δικό μας αγώνα, τα δικά μας ιδανικά.

Πίστεψαν πως μπορούσαν να μας κάνουν χαμαιλέοντες, ίδιους με τους εαυτούς τους. Έμαθαν ξαφνικά μερικές λέξεις που μέχρι τότε ήταν άγνωστες γι’ αυτούς και βάλθηκαν να μας πείσουν πως ήταν το δικό τους πιστεύω.

 Εθνικισμός, Φυλή, Έθνος, Τιμή, Συντροφικότητα, Αγώνας.

Λέξεις που ανακάλυψαν στο λεξικό που βιαστικά αγόρασαν ώστε να αποτελέσουν γι’ αυτούς τα διαπιστευτήρια της Εθνικοφροσύνης τους.

Ήταν όλοι αυτοί που από την πρώτη στιγμή που πέρασαν το κατώφλι της Χρυσής Αυγής, αποτελούσαν ξένο σώμα για το Εθνικιστικό κίνημα.

Και σαν ξένο σώμα η Χρυσή Αυγή τους πέταξε μακριά. Τους ξέρασε πριν το δηλητήριο της γάγγραινας που κουβαλούσαν μολύνει τον αέρα που εμείς αναπνέομε.

Οι Εκλογές τέλειωσαν.

Στη Χρυσή Αυγή έμειναν μόνο οι πιστοί. Αυτοί που αγωνίζονται για την τιμή, για τη Φυλή, για το Έθνος.

Στις Θερμοπύλες, δίπλα στους 300 Σπαρτιάτες έμειναν μόνο οι Θεσπιείς.

Έμειναν μόνο οι πιστοί.

Γι’ αυτό νίκησαν.

Αντάρμ.

Πυρήνας Κέρκυρας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις