Η ΠΙΝ και ο ΟΛΚ Α.Ε. διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα “Τα υδατοδρόμια στην Ελλάδα”

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε., με αφορμή την αδειοδότηση του πρώτου ελληνικού υδατοδρομίου στην Κέρκυρα, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα :

«Τα υδατοδρόμια στην Ελλάδα ως μέσο βιώσιμης ανάπτυξης των μεταφορών -Η εμπειρία του Ιονίου»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 09.30 π.μ. στη συνεδριακή αίθουσα του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάλυση της εμπειρίας όλων των εμπλεκομένων φορέων από το πρώτο στάδιο της απόφασης για δημιουργία υδατοδρομίου μέχρι την τελική φάση της επίσημης αδειοδότησης .

Τα συμπεράσματα της διοργάνωσης θα χρησιμοποιηθούν από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον ΟΛΚΕ Α.Ε. για την ουσιαστική μεσολάβηση στην επίσπευση των διαδικασιών αδειοδότησης υδατοδρομίων.

Θα συμμετάσχουν φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς διαχείρισης λιμένων και παραλιμνίων περιοχών που βρίσκονται ή γειτνιάζουν με το Ιόνιο Πέλαγος καθώς και στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας .

———-
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις