Με εκπροσώπους του ΣΕΤΕ συναντήθηκε η Έλενα Κουντουρά

Η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, συναντήθηκε, σήμερα, με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, η κυρία Κουντουρά τόνισε, ότι ο τουρισμός είναι πυλώνας ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας και εξέφρασε την εκτίμηση, ότι το 2015 θα εξελιχθεί θετικά για τον Ελληνικό τουρισμό.

Απευθυνόμενη προς τους εκπροσώπους του ΣΕΤΕ τους ζήτησε όλοι μαζί να εργαστούν προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε να υπάρξει επέκταση της τουριστικής περιόδου, με τουρισμό δώδεκα μήνες το χρόνο, να αναδειχθούν και νέοι προορισμοί, να διαχυθεί το όφελος στις τοπικές κοινωνίες και αγορές.

Ταυτόχρονα, η αναπληρώτρια Υπουργός τόνισε, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να υπάρξουν λύσεις σε «χρόνιες αγκυλώσεις» όπως είπε, χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι η προσπάθεια όλου του τουριστικού κόσμου εργαζομένων και επιχειρηματιών είναι να καθιερώσουν την Ελλάδα ανάμεσα στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς.

Πρόσθεσε δε, ότι σύσσωμος ο ιδιωτικός τομέας του τουρισμού παραμένει στη διάθεση της Υπουργού, ώστε από κοινού να εργαστούν για την επίτευξη των στόχων της εθνικής τουριστικής ανάπτυξης.

epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις