Σύσκεψη για την πορεία του έργου κατασκευής νέου σφαγείου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο των σφαγείων με θέμα την πορεία του έργου της κατασκευής του νέου σφαγείου.

Σε αυτήν συμμετείχαν οι κρεοπώλες, ο νομοκτηνίατρος κ. Γαλλίδης, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Δ. Μεσσάρης κατ’εντολή του αρμοδίου Αντιδημάρχου Δ. Λυκούδη και εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας που θα αναλάβει τον μηχανολογικό εξοπλισμό των νέων σφαγείων.

Έτσι είναι έτοιμη η Εταιρεία που θα διαχειριστεί τα σφαγεία και αποτελείται από κρεοπώλες ενώ σε συνεργασία με τον Δήμο και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία θα προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε τα νέα σφαγεία να είναι έτοιμα προς χρήση το συντομότερο δυνατόν. Εξετάστηκε δε και ο προυπολογισμός των απαιτούμενων εργασιών.

Όλες οι πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία και ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την τοπική κοινωνία θα βρει επιτέλους αίσιο τέλος.

sfagia3 sfagia2 sfagia1 sfagia
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις