«Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» με το Νίκο Νικολόπουλο στους τηλεοπτικούς δέκτες του EXTRA CHANNEL

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ
============================================================
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ EXTRA CHANNEL
«Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» με το Νίκο Νικολόπουλο στους τηλεοπτικούς δέκτες

Με την εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» ο Νίκος Νικολόπουλος επιστρέφει στον τηλεοπτικό «αέρα» μετά από έναν χρόνο απουσίας, επιχειρώντας και πάλι την διερεύνηση της πολιτικής επικαιρότητας και την αποκάλυψη της αλήθειας για όλους και για όλα, όσα αφορούν την χώρα και τους πολίτες της.
Η εκπομπή, που ξεκινάει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Extra Channel θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 11.

Στην πρώτη εκπομπή, ο έμπειρος πολιτικός, θα σχολιάσει μαζί με πολιτικούς και έγκριτους δημοσιογράφους τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, θα αποκαλύψει τον σχεδιασμό για την σταδιακή επαναφορά της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας στην ομαλότητα και θα παρουσιάσει άγνωστα παρασκήνια από τις σκληρές διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους αξιωματούχους των Βρυξελλών.
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι καλεσμένοι του θα απαντήσουν στα ερωτήματα: «Θα σπάσει ο πρώτος κρίκος της αλυσίδας του μνημονίου;», «Θα οδηγηθούμε σε μία συμβιβαστική λύση επωφελή και για την Ελλάδα και για το σύνολο της Ευρώπης;».
Με την πιο καυτή ατζέντα της επικαιρότητας λοιπόν, ο Νίκος Νικολόπουλος επανακάμπτει το ίδιο ασυμβίβαστα στον χώρο της τηλεοπτικής ενημέρωσης και σημειώνει: «Μας πολιορκούν; Ε και; Είμαστε ελεύθεροι, όχι μόνο να μιλήσουμε αλλά και να δράσουμε.  Μαζί αγωνιστήκαμε, μαζί νικήσαμε. Μαζί θα αγωνιστούμε και πάλι. Μέχρι την τελική νίκη».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις