Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Χ. Σπίρτζη είχε η βουλευτής

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη συναντήθηκε σήμερα η βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, προκειμένου να επιλυθούν οι εκκρεμότητες και οι διαδικασίες επιτάχυνσης της αποκατάστασης των επιπτώσεων των καταστροφικών σεισμών του Ιανουαρίου 2014.
Αναλυτικότερα τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :
Αντιμετώπιση γραφειοκρατικών καθυστερήσεων σε σχέση με την Στεγαστική Συνδρομή στους πληγέντες
Βελτίωση θεσμικού πλαισίου για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής
Αποκατάσταση Οδικού Δικτύου
Αποκατάσταση των εργατικών κατοικιών
Η αποκατάσταση των δημοτικών / δημόσιων κτιρίων και των σχολείων
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση έκδοση της απόφασης για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την στεγαστική συνδρομή αλλά και για την απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών χορήγησης της στεγαστικής συνδρομής.
Ενα χρόνο μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς για την Κεφαλονιά είδαμε μόνο καθυστερήσεις και αγκυλώσεις από την προηγούμενη κυβέρνηση, μπορούμε να προσβλέπουμε σε ένα κλίμα συνεργασίας και αποτελεσματικότητας έτσι ώστε να διευθετηθούν άμεσα τα προβλήματα των νησιών μας.

Αθήνα, 12/2/2015

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις