Ο Δήμος Κεφαλονιάς στην International Fair of Tourism στο Βελιγράδι Σερβίας

Ο Δήμος Κεφαλονιάς στα πλαίσια της στοχευμένης τουριστικής προβολής στη Ταξιδιωτική Αγορά των Βαλκανικών χωρών, συμμετέχει με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην International Fair of Tourism, που θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας από 19 έως 22 Φεβρουαρίου 2015.
Ταξιδιωτικοί Εκπρόσωποι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη μοναδικότητα του πολλαπλώς βραβευμένου από διεθνείς ταξιδιωτικούς οργανισμούς Νησί της Κεφαλονιάς, το οποίο παρέχει εξαιρετικές μορφές εναλλακτικού τουρισμού, Θρησκευτικής και αρχαιολογικής περιήγησης και παραδοσιακής γαστρονομίας.
Το Δήμο εκπροσωπεί ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο Φορέα ή Ιδιώτη του Νησιού, ο οποίος επιθυμεί να αξιοποιήσει τη δυνατότητα προβολής που προσφέρει η Επιτροπή Τουρισμού στην Έκθεση, όπως επικοινωνήσει μέχρι την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 με τον Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σταύρο Κουρή-Κορκό, εργάσιμες μέρες και ώρες στο Γραφείο Υποδοχής του νέου Λιμενοβραχίονα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις