Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο: Ανακοίνωση για το Περιφερειακό Συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, με την παρουσία του περιφερειακού συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο Συναγωνιστή Νίκου Λεμοντζή.

Συζητήθηκαν αρκετά θέματα ενώ ως πιο σημαντικά μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα θέματα που αφορούσαν την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας που μεθοδεύεται εις βάρος των Ιονίων αλλά και του συνόλου της πατρίδας μας από διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους όπως και θέματα που αφορούσαν απολύσεις εργαζομένων ή μη πληρωμή δεδουλευμένων σε ξενοδοχοϋπαλλήλους της Κέρκυρας.

Για μια ακόμη φορά, όπως έχουμε πράξει και σε παλαιότερα περιφερειακά συμβούλια, δηλώσαμε με την ψήφο μας την κατηγορηματική μας αντίθεση στο ξεπούλημα, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, τόσο των περιφερειακών αεροδρομίων όσο και της περιοχής του Ερημίτη, για τα οποία υπάρχουν ήδη συμβάσεις παραχώρησης, αλλά ζητάμε και να σταματήσουν οι, εν εξελίξει, διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση των υπολοίπων δημοσίων υποδομών.

Η Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, η αυτοδιοικητική έκφραση των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, πιστή και σταθερή στην αντι-μνημονιακή πολιτική της, θα συνεχίσει να αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια της νέας κυβέρνησης να προωθήσει νέα μνημόνια με νέο όνομα, νέες συμφωνίες με τους τοκογλύφους ή νέα «συμβόλαια-γέφυρες» τα οποία θα είναι αντίθετα στην θέληση του λαού των Επτανήσων και θα επιβαρύνουν επιπλέον την ήδη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται.

Στόχος μας ήταν και θα είναι η προάσπιση των συμφερόντων της Πατρίδας και του λαού μας.

Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις