Νίκος Παυλάτος: Δεν εκβιαζόμαστε, έχουμε υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια

Συναντήσαμε ένα βασικά μέλη και ιδρυτή της ομάδας Μελάμπους, τον Νίκο Παυλάτο για να μιλήσουμε για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με την Πρωτοβουλία Πολιτών και με τα υπόλοιπα μέλη του Μελάμπους.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει με την εκλογή και της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την από εδώ και πέρα κοινή πορεία της Κίνησης Πολιτών και της Πρωτοβουλίας Πολιτών, με δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που ετοιμάζουν, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, ημέρες κατά τις οποίες η κυβέρνηση θα έχει συνομιλίες με την Ε.Ε. και το Eurogroup.

Ο κ. Παυλάτος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας με τη νέα κυβέρνηση, είναι βέβαιος ότι δεν θα υποχωρήσει στις απαιτήσεις της Τρόϊκα και της Γερμανίας, αλλά θα ορθώσει το ανάστημά της και θα προχωρήσει στην υλοποίηση των προγραμματικών δηλώσεων και του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

Ακούστε τι μας είπε

pavlatosnikos
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις