Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: «Μια οφειλόμενη απάντηση στο Δελτίο Τύπου των ΦΙ.Κ.Ο.»

Με αφορμή την καλοπροαίρετη κριτική που διαβάσαμε στην ανακοίνωση των «Φίλων Κεφαλληνιακής Ομόνοιας» από το Ληξούρι, σε σχέση με τη συνάντηση στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πισαετός-Σάμη-Πάτρα, θα θέλαμε από τη μεριά μας να επισημάνουμε τα εξής :

Δεν προτάσσεται κανένα πρόσωπο ως προς την επίλυση αυτού του τόσο σημαντικού προβλήματος για τα νησιά μας. Ο αγώνας μας είναι συλλογικός και οι δυνάμεις μας ενώνονται για την ολοκλήρωσή του.
Η συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας, κ.Δρίτσα, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και εκφράζει την τοποθέτησή μας, που έχουμε ξεκαθαρίσει προ πολλού, η οποία είναι υπέρ την επαναδρομολόγησης πλοίου στη γραμμή Πισαετός-Σάμη-Πάτρα.
Ασφαλώς και δεν υποτιμούμε την εξυπηρέτηση των νησιών μας κατά τους θερινούς μήνες, αλλά παράλληλα διεκδικούμε την ολοχρονική εξασφάλισή τους.

Εν τέλει, γίνεται φανερό ότι τα ζητούμενα που αφορούν τόσο εμάς όσο και τους ΦΙ.Κ.Ο. είναι στην πλειοψηφία τους κοινά, και γι’ αυτό οφείλουμε να ενοποιήσουμε τις φωνές μας μέχρι την τελική τους πραγμάτωση.

Αθήνα, 8/2/2015
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις