Αυτή την Κυριακή η ορειβατική λέσχη θα κάνει τη διαδρομή Λιμένια-Καταρράχτες

Είναι μια διαδρομή ανάμεσα σε μικρούς καταρράκτες κατά μήκος χειμάρρου στην ΝΑ πλευρά του νησιού. Για τους φίλους και φίλες ορειβάτες της λέσχης που μένουν στην ευρύτερη περιοχή (Πόρου, Σκάλας, Σάμης κλπ) ραντεβού στα Λιμένια ώρα 9:00 πμ περίπου.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη εκδρομή πρέπει να το δηλώσουν στον αρχηγό το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι.

Βαθμός δυσκολίας Α και ώρες πορείας 3.

Αρχηγός : Γερ. Κουταβάς (τηλ.6972841795)βοηθός : Χρ. Τζούφης

Οι αναχωρήσεις γίνονται μπροστά από το το γήπεδο ποδοσφαίρου Αργοστολίου (προπύλαια) στις 8 π.μ. και οι συμμετέχοντες έρχονται με δική τους ευθύνη για την κατάσταση της υγείας τους και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. Για την συμμετοχή στις εκδρομές του συλλόγου πρέπει να υπάρξει προηγούμενη δήλωση στον αρχηγό κάθε εκδρομής.

ποροσ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις