ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015-Δηλώσεις Συμμετοχής για Κρυμμένο Θησαυρό

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς καλεί μικρούς και μεγάλους στο συναρπαστικό αποκριάτικο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού 2015 στο Αργοστόλι.
Δηλώστε συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, στη διασκέδαση και στο παιχνίδι, με φαντασία και ελεύθερη έκφραση!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

Κανόνες Παιχνιδιού :

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2/2015 Ώρα:10.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου

Κάθε Ομάδα πρέπει να είναι ομοιόμορφα μεταμφιεσμένη και να έχει 5 μπαλόνια ενωμένα σε κορδόνι ή κορδέλα με τον τίτλο της ομάδας, το οποίο θα δεθεί στο κάγκελο του κεντρικού δένδρου της πλατείας. 10 βαθμοί

  1. Όλες οι Ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού (κατηγορίες παιδική – εφηβική) μπορούν να συμμετέχουν με όσα άτομα επιθυμούν. Στην Παντομίμα. η κάθε ομάδα θα συμμετέχει με 8-10 άτομα. Η άρτια παρουσία της Παντομίμας θα βαθμολογείται έως 10 βαθμούς. Θέμα: «Πινόκιο ο βασιλιάς του ΨΕΜΑΤΟΣ». Διάρκεια Παντομίμας έως 3΄.

  2. Δύο άτομα της ομάδας μετά την παρουσίαση της Παντομίμας θα παραλάβουν την καρναβαλική τους μάσκα από την κατασκευάστρια ζωγράφο Στελλάτου Μαρίνα την οποία θα χρωματίσουν επί τόπου με χρώματα χρυσόσκονες, νερομπογιές της αρεσκείας τους (διάθεση από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) και η κ. Στελλάτου θα τις βαθμολογήσει. (Άριστα : 10)

  3. Οι μεγάλες ομάδες του Κρυμμένου θησαυρού (Γυμνασίων Λυκείων, κ.α.) θα παραμείνουν για να διαγωνιστούν σε παραδοσιακά προσκοπικά παιχνίδια υπό την οργάνωση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Κεφαλονιάς.

Πριν φύγετε από την πλατεία, ο αρχηγός της ομάδας να ζητήσει τον φάκελο των ερωτήσεων ο οποίος θα παραδοθεί την Παρασκευή 20/2/2015 στις 8.00 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία στην εξέδρα λίγο πριν αρχίσει η Βραδινή παρέλαση του Βασιλιά Καρνάβαλου στις 8.30μμ συνοδεία της Φιλαρμονικής της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», αρμάτων & μασκαράτων. Αν έρθετε 8-10 άτομα να παραδώσετε το φάκελο ομοιόμορφα μεταμφιεσμένα τότε η ομάδα σας θα πάρει extra έως 50 βαθμούς. Ελάτε να δούμε όλοι μαζί την φετινή του αμφίεση…!!!

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 22/2/2015 Ώρα:11.00 π.μ. Οι παιδικές ομάδες Δημοτικών Σχολείων, στην Κεντρική Πλατεία θα αγωνιστούν σε αθλητικές επιδεξιότητες (Ξυλοπόδαροι, Αυγουλοδρομίες, Σκυταλοδρομίες με μπαλόνια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Φεβρουαρίου 2015 έως τις 3.00μμ

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού απευθυνθείτε στα γραφεία του Δημοτικού Θεάτρου και στο τηλέφωνο 26710.25600

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού ?

Κυριακή 15/2 ώρα 10.30πμ

1 Όλες οι ομάδες να είναι ομοιόμορφα μεταμφιεσμένες

2. Όλες οι ομάδες να φέρουν 5 μπαλόνια ενωμένα σε κορδόνι ή κορδέλα με το όνομα της ομάδας τους γραμμένο .

Παρασκευή 20/2 ώρα 8.00μμ

Όλες οι ομάδες να φέρουν στην Κεντρική Πλατεία στην εξέδρα ένα φάκελο κλειστό με τις απαντήσεις και από έξω το όνομα τις ομάδας τους. Αν έρθετε 8-10 άτομα να παραδώσετε το φάκελο ομοιόμορφα μεταμφιεσμένα τότε η ομάδα σας θα πάρει extra έως 50 βαθμούς.

Κυριακή 22/2 ώρα 11.00πμ

Οι παιδικές ομάδες Δημοτικών για τις αθλητικές δοκιμασίες πρέπει να έχουν:

  • Από ένα κουτάλι σούπας και ένα αυγό βρασμένο η κάθε ομάδα.
  • 10 μπαλόνια φουσκωμένα η κάθε ομάδα.

Πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό Θέατρο και στο τηλέφωνο 26710.25600.

Σας περιμένουμε!!!

aitisikrymmenosthysavros

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ

ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ : ………………………………………………………..……………………………………………………………………

ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ – Ονοματεπώνυμο :…………………………………………………………………………………….

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ……..………….……………………………………………………………

(απαραίτητο κινητό)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ : ………………………………………

ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ

…………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………… ..……………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………… .………………………………………….……………………… ………………………………………………………..……………………………. ………………………….………………………………………… ……………………………………………………………………………………… .…………………………………………..……………………… ……………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………..
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις