Ανακοίνωση από την ΕΛΜΕ-ΚΙ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καμία συμμετοχή στα σχέδια ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ !!!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Ουκρανία. ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ στηρίζουν όλο και πιο πολύ τη φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας και κλιμακώνουν τις κυρώσεις στη Ρωσία, με πρόσχημα τις στρατιωτικές συγκρούσεις στη Μαριούπολη. Η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα της Δύσης στρέφεται ενάντια στους λαούς, στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών και των αντιπαραθέσεων με τη Ρωσία που αφορούν την ανακατανομή των αγορών και τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων. Οι λαοί θα κληθούν να πληρώσουν ξανά, ακόμη και με το αίμα τους. Μια γενικευμένη στρατιωτική σύγκρουση φαίνεται πιο πιθανή από ποτέ, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ θα συμβάλει στο μέτρο των δυνάμεών του στην πάλη ενάντια στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και των συμμάχων τους. Η χώρα μας δεν έχει καμία δουλειά να ακολουθεί τους σχεδιασμούς αυτούς και η κυβέρνηση οφείλει να ανταποκριθεί στο λαϊκό αυτό αίτημα.

Πόλεμος στον πόλεμο των καπιταλιστών. Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών.

Αργοστόλι 31 Γενάρη 2015

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Βάρσος Δημήτρης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις